KLATRING studentcup

HVOR:
NÅR:
KLASSER:
REGLER:

Fantofthallen
Fredag
Herre & Dame
Norges klatreforbund

Klatrekonkurransen i SLBC er en individuell buldrekonkurranse. Både herre- og damekonkurransen vil bestå av 3 til 4 ruter, hvor målet er å komme seg til toppen. I tillegg til poeng for å toppe ruten, vil det være et sonegrep i vært bulder som kan brukes til å avgjøre resultatet om nødvendig. Vi følger Norges Klatreforbund (NKF) sine regler for konkurransen. Dette vil si at ingen av deltagerne vil ha tid til å observere ruten(e) før tiden deres starter. Per rute vil deltageren ha 4 minutter til disposisjon til å toppe den aktuelle ruten. Derom deltageren har startet et forsøk når tiden går ut, vil han/hun få lov til å fullføre forsøket.

Ruten regnes som toppet enten ved:
a) At begge hendene holder kontrollert på toppgrepet (dette innebærer blant annet å holde i minimum 3 sekunder). Dette grepet skal være tydelig merket.
b) Som en stående posisjon på toppen av bulderet.

For de som ikke er kjent med buldrekonkurransereglene, er det mulig å lese seg mer omfattende opp på sidene til NKF. Dette er imidlertid ikke nødvendig, ettersom at vi raskt vil gå gjennom reglene som angår dere før konkurransen starter.

Kontaktperson: Oskar Torvik, oskartorvik@gmail.com.